Gå til indhold

Søges: Mentorer til yngre medlemsvalgte

Har du lyst til at dele erfaringer og hjælpe en yngre person fra en demokratisk virksomhed (også andre end vandværker) med at komme godt i gang med arbejdet som demokratisk valgt?

Tænketanken Demokratisk Erhverv sætter med udviklingsprogrammet Demokratisk TalentLab fokus på, hvordan vi bringer en ny generation sikkert ind i medlemsdemokratiet.

En del af denne indsats er et mentorprogram for 40 yngre medlemsvalgte under 40 år. Derfor leder Tænketanken efter kompetente mentorer, som gerne vil hjælpe yngre medlemsvalgte videre – og dermed bidrage til det nødvendige generationsskifte, som er så vigtigt i landets mange demokratiske virksomheder.

Hensigten med mentorprogrammet er også at give mentorerne en unik mulighed for at komme tættere på yngre generationer og få indblik i deres ønsker, behov, ambitioner, kompetencer og udfordringer.

Tænketanken Demokratisk Erhverv sørger for at skabe et godt match mellem mentor og mentee.

Mentorprogrammet strækker sig over 12 måneder.

Oplægget er, at mentor og mentee mødes hver anden måned til en samtale af en times varighed.

Se præsentation af mentorprogrammet her og meld dig som mentor ved at ringe eller sende en mail til projektleder for Demokratisk TalentLab Signe Vahlun: tlf. + 45 44 18 85 62, mail: talentlab@demokratiskerhverv.dk

Danske Vandværker er en del af partnerkredsen bag Demokratisk TalentLab.

Om Demokratisk TalentLab
Mentorprogrammet indgår i Demokratisk TalentLAB, der skal engagere unge og bidrage til at skabe et bæredygtigt generationsskifte i landets mange demokratiske virksomheder. Mere end 300 unge har allerede meldt sig som interesserede i at engagere sig aktivt i demokratiske virksomheder.

Læs mere om Demokratisk TalentLAB her.

TalentLAB – Bliv medejer af fremtiden!

Kommende arrangementer

Udgivet 15. maj. 2024