Gå til indhold

Ferielejlighed

Danske Vandværker har en dejlig ferielejlighed til rådighed i Solrød Strand. Og som medlem kan du leje den til en favorabel pris.

Interesseret i ferielejligheden?

Lejligheden

Lejligheden på Solrød Center 12C, 2680 Solrød Strand, er indrettet med tre soverum med plads til i alt fem personer (én dobbeltseng, to enkeltsenge og en gæsteseng til en ekstra opredning), samt fuldt udstyret køkken med udgang til skøn tagterrasse.

Derudover er der et badeværelse med brus og vaskemaskine. Lejligheden har gratis WiFi og et tv med adgang til DR’s kanaler.

Rygning og husdyr er ikke tilladt.

Hvad koster lejligheden?

LængdePeriodePris højsæsonPris lavsæson
En ugeMandag – mandag3.600 kr. 2.800 kr.
WeekendFredag – mandag2.300 kr.1.800 kr.
HverdageMandag – fredag2.300 kr.1.800 kr.

Alle priser er inkl. moms.  

Ankomsttidspunktet er fra klokken 14.00 på ankomstdagen og afrejsetidspunktet er klokken 10.00 på afrejsedagen.

Beliggenhed og offentlig transport

Lejligheden ligger i centrum af Solrød Centret, og der er bare 100 meter til stationen.  

Herfra tager det cirka 25 minutter med S-tog til København, 10 minutter med S-tog til Køge og 30 minutter i bus til Roskilde.  

Hvis I ønsker, at opleve København kan vi anbefale jer at købe et Copenhagencard. Det giver blandt andet adgang til en række museer og attraktioner, gratis transport med bus, tog og metro i hovedstadsområdet samt rabat på udvalgte restauranter.  

Hvis I ønsker at benytte offentlig transport, anbefaler vi, at I anskaffer et rejsekort, da der er 50-70% rabat i forhold til at købe en billet på stationen.

Natur: Skov og strand

Er I glade for naturen, er der også flere muligheder inden for rækkevidde.  

200 meter fra lejligheden ligger Solrød Strand – en meget dejlig sandstrand med gode bademuligheder. For de morgenfriske er der en smuk solopgang over Køge Bugt.  

I Solrød Kommune findes også Danmarks eneste lagune. Ved at følge Hjertestien kan I opleve den på tætteste hold. I kan også udvide ruten lidt og gå fra lejligheden til lagunen langs stranden.  

I nærheden finder I også Karlstrup Kalkgrav og Gudernes Stræde.  

Karlstrup Kalkgrav er en vandretur ved det azurblå hav, der byder på masser af mulighed for at lede efter fossiler, og Gudernes stræde er for alle, der har lyst til at opleve naturen og kulturen mellem Køge Bugt og Vellerup Vig.