Gå til indhold

Grundfos Connect

Som medlem af Danske Vandværker kan du få 15 procent i rabat på Grundfos Connect.

Overvågning, alarmhåndtering og fjernstyring fra samme platform

Grundfos Connect er enkel, abonnementsbaseret software, hvorfra du altid kan overvåge og styre udstyr og anlæg på vandværket. Softwaren giver et komplet overblik over anlæggene, viser alarmer, når der registreres problemer, og gør det muligt at håndtere problemerne eksternt. Grundfos Connect er abonnementsbaseret med en simpel prismodel, hvor der afregnes pr. år og pr. antal enheder. Som medlem af Danske Vandværker får du 15 procent i rabat på Grundfos Connect.

Grundfos Connect er et cloudbaseret plug & play-system, der er et effektivt og omkostningseffektivt alternativ til et dyrere SCADA-system.

Sådan fungerer det

Grundfos Connect er enkel at konfigurere, indstille og bruge. Det eneste, du skal bruge, er nogle få, enkle værktøjer og en smartphone. Der er ikke behov for en reguleringstekniker til at foretage dyre installationer, og der er heller ikke brug for nye SCADA-integrationer eller dyr hardware.

Nødvendig hardware

Installer en af de understøttede gateways til kommunikation via Ethernet/mobilnetværk. Vælg hardware ved hjælp af EICA-værktøjet.

 

Vælg hardware

Om platformen

Idriftsæt udstyret, og tegn et onlineabonnement. Data uploades løbende til platformen, som du kan tilgå fra din foretrukne enhed.

 

Se praktiske videoer.

Sikker overvågning

Læs mere om, hvordan Grundfos håndterer datasikkerhed i deres rapport om datasikkerhed.

 

Download rapport.