Gå til indhold
Økonomi, kursus

Forsikringer og bestyrelsesansvar (gratis)

I samarbejde med RTM Forsikringsmægler og Tryg Forsikring har Danske Vandværker skræddersyet en række forsikringer som kan tegnes af medlemmer af Danske vandværker.

På vores webinar vil vi gennemgå de risici der er forbundet med drift af et vandværk og præsentere jer for de tilgængelige forsikringer der giver jer den nødvendige dækning.

Når I vælger forsikringer gennem Danske Vandværkers rammeaftale, er I sikre på, at alle basisforsikringer er på plads. Der er imidlertid en række tillægsforsikringer som I skal være særligt opmærksomme på. Det kan være dyrt og uoverskueligt at være uden forsikring og som bestyrelse og drift er der en række risici og forsikringsmuligheder som I skal være særligt opmærksomme på og have kendskab til.

Tillægsforsikringerne som vi præsenterer jer for er:
Bestyrelsesansvarsforsikring, ulykkesforsikring til bestyrelsesmedlemmer, retshjælpsforsikring, udvidet gravedækning, entrepriseforsikring, bilforsikring og cyberforsikring.

Udbytte

Formålet med webinaret er at give den enkelte deltager en viden om de risici, der er forbundet med driften af et vandværk, herunder den mulige forsikringsdækning der kan opnås gennem tegning af tillægsforsikringer.

Målgruppe

Bestyrelsesmedlemmer og driftsansatte i vandværker.

Indhold

På kurset gennemgår vi nedenstående forsikringstyper med fokus på vandværkets behov og dækningsomfang.

  • Bestyrelsesansvarsforsikring samt afløbsforsikring
  • Ulykkesforsikring til bestyrelsesmedlemmer
  • Retshjælpsforsikring
  • Udvidet gravedækning
  • Entrepriseforsikring
  • Bilforsikring
  • Cyberforsikring

Underviser

RTM Insurance Brokers

Lars Henriksen

RTM Insurance Brokers

Relaterede emner

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Udgivet 19. maj. 2024