Gå til indhold
Undervisning_kursus

Få styr på udbudsreglerne

Hvordan afgør du, om en opgave på vandværket skal i udbud?

Deltag i webinaret og få styr på udbudsregler og udbudsformer. Du får også et indblik i udbudsmateriale og dermed en bedre forståelse for, hvad I skal gøre omkring udbud i det daglige.

Gode udbud er centralt for pris, kvalitet, miljø – og udviklingen i vandsektoren. Det er derfor vigtigt, at vandforsyningerne kender regler og udbudsformer. Med dette webinar får du kendskab til, hvornår vandforsyningen er omfattet af udbudsreglerne, og hvordan du kan lægge projekter i udbud.

Du bliver også præsenteret for, hvordan udbudsmateriale kan se ud, og hvad det kan indeholde, og du ser konkrete eksempler fra andre vandforsyninger.

Udbytte

Formålet er at give dig som deltager en grundlæggende viden om udbudsregler, udbudsform og et indblik i udbudsmateriale, så du efterfølgende har bedre mulighed for at forholde dig til udbud af vandværksopgaver. Udbudsregler, udbudsformer og eksempler på udbudsmateriale vil blive gennemgået.

Webinaret består primært af et teoretisk oplæg understøttet af erfaringer og eksempler fra den virkelige verden.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der er involveret i beslutninger og udarbejdelse af udbud på vandværket. Du er måske enten ansat, driftsansvarlig eller medlem af bestyrelsen.

Indhold

På webinaret gennemgår vi:

  • Hvornår er vandforsyningen omfattet af udbudsreglerne?
  • Valg af udbudsform
  • Udbudsmateriale, herunder tildelingskriterier, evaluering, fejl og mangler og aflevering – eksempler

Underviser

Michael Chr. Hansen

Forretningschef hos NIRAS og har mere end 25 års erfaring med vandforsyning, herunder bygherrerådgivning nye vandværker, anlægsprojekter mv. 

Henrik Schmidt

Baggrund som ingeniør, aut. GVS mester, certificeret Brøndborer og merconom. Henrik har 24 års erfaring som vandværksbygger, ledningsentreprenør og brøndborer samt 11 år som rådgiver hos NIRAS A/S og 5 år som hydrogeolog hos Terraqua ApS.

Relaterede emner

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Udgivet 14. apr. 2024