Gå til indhold
Vandværkets vedtægter

Den nye bogføringslov

Deltag i webinaret og bliv klar til at leve op til de kommende bogføringskrav, som blandt andet betyder digital bogføring samt digital opbevaring og sikkerhedskopi af regnskabsmaterialet.

Den nye bogføringslov træder i kraft pr. 1. januar 2024 for virksomhedsklasserne B, C og D virksomheder, og i 2026 for klasse A virksomheder, som de fleste vandværker hører til. Men allerede nu er der regler, der gælder for alle klasser.

På webinaret fortæller vi mere om den kommende lovgivning og digital bogføring, digital opbevaring samt alle de øvrige krav til bogføring og bogføringsprocedurer. De nye regler følges af styrkede kontrolmuligheder til Erhvervsstyrelsen og forhøjede bødesatser for overtrædelse af bogføringsreglerne.

Udbytte

Webinaret giver dig ved gennemgang af den nye lovgivning et indblik i, hvilke krav der fremover stilles til bogføring og bogføringsprocedurer, og hvordan I bliver klar til at leve op til kravene i rette tid.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der er økonomiansvarlig på vandværket, medlemmer af bestyrelsen eller hvis du administrerer vandværkets økonomi på et regnskabskontor.

På kurset gennemgår vi:

  • Formålet med den nye bogføringslov
  • Kravene til bogføringssystemer
  • Kravene til bogførings- og afstemningsprocedurer
  • Nye krav til opbevaring af regnskabsmateriale
  • Erhvervsstyrelsens kontrolmuligheder og bødestørrelser

Underviser

Svend Sand

Statsautoriseret revisor hos Beierholm Nykøbing F. Har speciel erfaring med og fokus på forsyningsvirksomheder.

Relaterede emner

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Udgivet 16. jun. 2024