Gå til indhold

Fyraftenskonference

– med underholdende og faglige indslag

Danske Vandværker inviterer til fyraftenskonference om demokratisk ejerskab.
Det foregår tirsdag den 9. april 2024 kl. 16.15-22.00 på Østre Gasværk Teater i København – og du er inviteret.

Tag meget gerne din ægtefælle, dine venner, familie og kollegaer med til en eftermiddag og aften fyldt med underholdende og faglige indslag.

Sådan kan du købe billet

Billetter købes direkte på Østre Gasværk Teater hjemmeside.
Pris: 600 kroner pr/stk.
Køb billetter her: https://urinetown.dk/#redeemcampaign/vand

Billetprisen inkluderer fyraftenskonferencen inkl. Urinetown: The Musical samt forplejning: Velkomstbobler og let aftensmad (drikkevarer til maden er for egen regning).

Når du køber din billet, skal du vælge, om du ønsker at spise en salat med kylling (poke bowl) eller en vegetarisk burger.

Om konferencen

Konferencen kickstarter debatten om demokratisk ejerskab og samler alle vandinteresserede til en eftermiddag og aften med både faglige og underholdende indslag, som afsluttes med, at vi ser den dystopiske og satiriske Reumert-nominerede musicalkomedie Urinetown: The Musical.

Vi debatterer, om det betyder noget, hvem der ejer drikkevandet. Og hvordan vi forholder os til, at grundvandet er under pres. På Østre Gasværk Teaters inspirerende scene sætter vi demokratisk ejerskab og drikkevandets fremtid til debat i en anderledes ramme, der kombinerer faglig diskussion med kultur, musik og satire.

Konferencen afholdes som del af et samarbejde mellem Danske Vandværker og Østre Gasværk, og vi har derfor fået mulighed for at tilbyde dig en samlet konference- og musicalbillet til en fordelagtig pris.

Program

Kl. 16.15: Ankomst og et glas bobler i foyeren

Kl. 16.45: Velkomst

Kl. 16.50: Komiker Brian Lykke indtager scenen med et kritisk og humoristisk blik på vandværker. Afsættet er Brian Lykkes egne erfaringer som tidligere bestyrelsesformand i et forbrugerejet vandværk.

Kl. 17.20: Paneldebat om demokratisk ejerskab til drikkevandet modereret af Erkan Özden.
Deltagere:

  • Jan Andersen, landsformand for Danske Vandværker
  • Lasse Petersen, partner i konsulentvirksomheden Ingerfair
  • To repræsentanter for forbrugerejede vandværker på Sjælland

Kl. 18.15: Let aftensmad i foyeren

Kl. 19.30: Vi ser Urinetown: The Musical

Kl. 22.00: Tak for i aften

Urinetown: The Musical

I Urinetown: The Musical er der skabt en dystopisk fremtid, hvor vandressourcen er knap. Her har det fiktive selskab “Urine Good Company” monopol på toiletadgang, hvilket betyder, at adgangen til toiletter kræver betaling, hvilket er et resultat af strenge love om, hvordan det er tilladt at bruge vandet. Selv om Urinetown er en musicalkomedie, der er bygget på satire, så er forestillingen også en kommentar til alvorlige emner som vandforvaltning, social ulighed og magt. Forestillingen spilles på dansk.

Originalopsætningen af UrineTown: The Musical i New York blev nomineret til 11 TONY Awards og vandt for både bedste manuskript og bedste musik.

I Danmark har musicalen tidligere været sat op, hvor den høstede masser af 5- og 6-stjernede anmeldelser.

Du kan læse mere om musikalen UrineTown på Østre Gasværks hjemmeside

Udgivet 16. jun. 2024