Gå til indhold

Podcast om drikkevand del af ny kunstudstilling

I det nye klimakunstværk “Be more – Use less” er landsformand i Danske Vandværker Jan Andersen med til at give gode råd og information om drikkevand og inspiration til små forandringer, der kan hjælpe klimaet og fællesskabet. Fokus er på de små ændringer, som alle kan bidrage til for at skabe store kollektive forandringer. 

Udstillingen åbnede i går og kan opleves i EWII House i Kolding.

Udstillingen er lavet af kunstneren Lise Vestergaard i dialog med en række danskere, der er engagerede i forskellige hjørner af klimadagsordenen.

En del af udstillingen er 13 podcasts, hvor du – ud over interviewet med Jan Andersen, der sætter fokus på drikkevand – blandt andre kan høre Anne Glad, Jesper Theilgaard, Connie Hedegaard og Rane Willerslev. Her fokuseres på temaer som natur, genbrug, madspild og grøn energi, og hvert tema har et konkret råd, som alle kan bruge i hverdagen. Og så ligger de 13 interviews online, så alle kan lytte med.

”Be More – Use Less” er skabt med støtte fra energikoncernen EWII, der ønsker at genstarte den måde, vi taler om og agerer i forhold til klimaet.

Udstillingen ”Be More – Use Less” er et bidrag til samtalen om klima og forbrug. Og en del af den sætter altså fokus på drikkevand med landsformanden for Danske Vandværker som afsender.

Hør podcasten om vand her.

Læs mere om udstillingen og find alle 13 podcasts her.

Udgivet 07. jun. 2024