Gå til indhold
Mønter stabler som en graf

Sådan kan I spare på jeres energiforbrug

Deltag på webinaret og få tips til, hvordan I nemt kan spare på energiforbruget på vandværket. Vidste du for eksempel, at 70 % af strømforbruget går til pumperne?

De høje energipriser giver store regninger til vandværkerne. På webinaret præsenterer vi vores Energisparekatalog (udarbejdet af Teknisk Forum), som gennemgår vandværkets energiforbrug fra boring til forbruger. Vi kommer med gode råd og forslag til energispareløsninger.  

Vi vil blandt andet sætte fokus på pumper, som er en stor energisluger på et vandværk. Vi dykker derfor ned i, hvordan I kan spare energi på jeres pumpeløsninger.

Ud over pumper gennemgår vi også andre steder i vandforsyningen, hvor I nemt kan spare på strømmen.

Det vil være en fordel, hvis du forud for webinaret, har orienteret dig i Energisparekataloget – se kataloget her

Udbytte

Webinaret giver dig viden om, hvordan I kan spare på energien og optimere på vandværket, så I både sparer penge og gør vandværket mere grønt.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der står for den daglige drift af vandværket, og bestyrelsesmedlemmer, der vil vide mere om energioptimering af vandværket.

Indhold

På webinaret gennemgår vi:

  • Energisparekataloget
  • Optimering af pumper – i boring og på vandværk
  • Gennemgang af vandværket med fokus på at spare energi
  • Ledningsnet – tips til at spare på strømmen

Underviser

Henrik Petersen

Henrik Petersen

Teknisk rådgiver hos Danske Vandværker med 20 års erfaring indenfor ledningsarbejde og drift af vandværk samt syv år hos AVK som produkttekniker.

Ved webinarer
Det er en rigtig god idé at se vores webinarer sammen med resten af vandværkets bestyrelse, men HUSK at tilmelde alle, der deltager fra jeres vandværk. På den måde hjælper I os med at opretholde den lave pris på vores webinarer – til glæde for alle vores medlemmer – inklusiv jer selv.
Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Relaterede emner

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Udgivet 01. jun. 2023