Gå til indhold
Drikkevand

Genopfrisk din viden om drift og hygiejne

Er du ansat som driftsansvarlig på et vandværk, har du nu chancen for at opdatere og genopfriske din viden om drift og hygiejne på dette webinar

Selvom det måske føles, som om det var i går, at du deltog på det lovpligtige drift- eller hygiejnekursus, så sker der løbende nye ting i vandbranchen, som er en fordel for dig at blive opdateret på, når du arbejder med drikkevand i det daglige.

På dette webinar får du blandt andet opdateret din viden om hygiejne i forbindelse med ledningsarbejde, du hører om de seneste tiltag indenfor beredskab på vandværker og bliver opdateret omkring reglerne for tilbagestrømningssikring.

Du får også genopfrisket, hvilke risici der er for forurening af komponenterne i vandforsyningens produktionssystem, og herunder hvordan man udarbejder hygiejneinstrukser, så du kan være på forkant og undgå en mulig forurening.

Udbytte

Du får opgraderet din viden om drift, hygiejne og beredskab inden for vandværksområdet, så du er endnu bedre klædt på til at stå for driften på vandværket med fokus på god hygiejne og forebyggelse af forurening

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der er driftsansvarlig med flere års erfaring inden for vandværksdrift, men som trænger til en opdatering af emner, der berører driften, hygiejnen og beredskabet på vandværket.

Indhold

På kurset gennemgås følgende emner:

  • Risici for og identifikation af forurening af komponenterne i vandforsyningens produktionssystem
  • Fysisk sikring, beredskabsplan, tilbagestrømningssikring, SRO og it-sikkerhed
  • Hygiejne i forbindelse med ledningsarbejde

Underviser

Henrik Petersen

Henrik Petersen

Teknisk rådgiver hos Danske Vandværker med 20 års erfaring indenfor ledningsarbejde og drift af vandværk samt syv år hos AVK som produkttekniker.

Relaterede emner

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Udgivet 16. jun. 2024