Gå til indhold
Christiansborg - Folketinget

Konference i Fællessalen på Christiansborg

Pas på! Er der gift i din mad og drikkevand?

Tilmelding foregår via DM hjemmeside – Klik her for tilmelding

Medierne har haft stort fokus på fund af evighedskemikaliet PFAS i drikkevand, økologiske æg, kvæg og fisk. Historier om pesticidrester i frugt og danskernes urin har også fundet vej til mediernes forsider. På den ene side er artiklerne med til at flytte udviklingen i en retning med mindre skadelig kemi. På den anden side kan det skabe frygt og handlingslammelse hos mange forbrugere, da det kan være svært at navigere i sagernes kompleksitet.

Derfor inviterer Tænketanken Frej i samarbejde med DM BIO,  Landbrug & Fødevarer, Dansk Planteværn og Danske Vandværker til konference i Fællessalen på Christiansborg. 

Indhold

På konferencen dykker vi ned i diskussionen om, hvorvidt vi er omgivet af farlig kemi, mediernes måde at portrættere det på og hvem politikerne lytter til, når de træffer beslutninger på området.
Kom og vær med, når forskere, erhvervet, mediefolk og politikere i fællesskab bliver klogere på kløften mellem nødvendig viden og unødvendig frygt – og hvordan vi bygger en bro mellem parterne!

Tilmelding

Læs det fulde program og tilmeld dig via DM hjemmeside, det er gratis at deltage.

Program og tilmelding klik her

Tilmeld dig senest mandag den 11. september.

Udgivet 24. sep. 2023