Gå til indhold
digital bogføring

Den dårlige betaler

Deltag på webinaret og hør hvordan andre vandværker griber det an

Kunne du tænke dig at høre hvordan andre vandværker griber det an, når de står med forbrugere, der ikke kan eller vil betale for vandet? Og ved du hvad man må og ikke må i forhold til dårlige betalere?

På webinaret vil de grundlæggende betingelser og forhold ved inddrivelse af gæld hos dårlige betalere blive gennemgået. Webinaret vil tage udgangspunkt i dine problemstillinger og dem som rådgivningen typisk oplever, vandværkerne spørger ind til. Webinaret vil give lejlighed til erfaringsudveksling i mindre grupper og diskussioner af anonymiserede cases, som er taget fra rådgivernes telefonsamtaler.

For at gøre indholdet så aktuelt som muligt, vil underviseren starte webinaret med at spørge alle deltagere hvilke problemstillinger, I typisk støder på. Derudover vil underviser inddrage nogle af de spørgsmål som opleves hyppigst i rådgivningen, så webinaret afspejler de udfordringer, som mange vandværker står overfor i dagligdagen.

Indholdet er bygget op om de grundlæggende teoretiske begreber og de situationer, hvor vandværkerne møder dem i praksis. Der er derfor rig lejlighed til at forstå andre og diskutere egne svære situationer.

Udbytte

Webinaret vil give deltagerne teoretiske og praktiske værktøjer til at sikre en bedre inddrivelse af krav hos dårlige betalere.

Målgruppe

Administrative medarbejdere, bestyrelse,  kasserer og inddriver hos vandværker.

Indhold

På webinaret gennemgår vi:

  • Hjemmelsgrundlag
  • Hvem der hæfter
  • Håndhævelse / lukke for vandet
  • Rykkerprocedure / Inddrivelse
  • Dyr og børn på ejendommen
  • Dødsbo
  • Konkurs
  • Hvad sker der i virkeligheden?

Underviser

Mickey Kærsgaard Nielsen

Mickey Kærsgaard Nielsen

Juridisk rådgiver hos Danske Vandværker

Relaterede emner

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Udgivet 12. okt. 2024