Erfaren jurist med stor lyst til at rådgive vandbranchen

Danske Vandværker søger en dygtig jurist til vores rådgivningsteam på 5 personer.

Kort om jobbet

Som juridisk rådgiver består din primære opgave i juridisk rådgivning til vores medlemmer. Du skal blandt andet rådgive om vandforsyningslovgivning og tilknyttet miljølovgivning, men du kommer også til at rådgive om mange andre områder, der i dagligdagen berører landets vandværker.

 

Desuden skal du bidrage med input til vores medlemsmagasin, hjemmeside og kursusmateriale.

 

Stillingen vil også for den rette medarbejder rumme mulighed for at deltage i undervisning og foredrag, samt deltagelse i det politiske arbejde med høringssvar m.v., men dette er ikke et krav.

 

Hvem er du

Du er uddannet jurist og har interesse for de områder af juraen, der er relevante for vores medlemmer. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med mange forskellige dele af det juridiske felt, da vores medlemmers behov for juridisk bistand også omfatter aftaleret, ansættelsesret, entrepriseret, persondatalovgivning og meget andet.

 

Du kan sætte dig ind i forskelligartede opgaver, og du trives med afveksling i et miljø, hvor dagene kan være meget forskellige.

 

Du er serviceminded og trives med at tale med vores medlemmer og brænder for at give dem en god oplevelse.

 

Du kan oversætte komplekse juridiske budskaber til ”vandværksdansk”, så vores medlemmer, der ikke har juridisk baggrund, kan forstå det. Dette mestrer du både i skrift og tale.

 

Du skal kunne indgå i et uformelt miljø med høj professionalisme indenfor mange forskellige fagområder, hvor der ofte er hektisk aktivitet og altid godt humør.

 

Vores domicil ligger i Solrød Strand – lige op ad S-tog stationen og med gode tilkørselsforhold og masser af gratis parkeringspladser.

 

Ansøgning

Ansøgning sendes snarest muligt til hr@danskevv.dk. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Allan Weirup på aw@danskevv.dk eller telefon.nr. 4020 9242.

 

Hvem er Danske Vandværker

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker og vandforsyninger. Vore arbejdsområder er politisk interessevaretagelse, rådgivning af vore medlemmer, information via bl.a. hjemmeside, medlemsblad, konferencer og messer, kursusvirksomhed, netværk samt fælles indkøb, herunder bl.a. en attraktiv forsikringsordning. Medlemmerne tæller langt den overvejende del af landets godt 2.000 vandværker og forsyninger, samt flere hundrede virksomheder, der er leverandører til landets forsyninger.

 

Publiceringsdato: 05/10 2017