Gå til indhold

Ledig stilling

Stillingen som medlemsservicekoordinator indeholder mange forskellige opgaver og funktioner, men fællesnævneren for dem alle er god, smilende og medmenneskelig service. Vi leder derfor ikke efter konkrete erfaringer, men efter det rette menneske med de rette kompetencer.

Vi søger en Medlemsservicekoordinator

Som medlemsservicekoordinator bliver du ansat i Danmarks medlemsdemokratiske drikkevandsforening, hvis formål er at sætte aftryk på den grønne omstilling. Rent drikkevand er et privilegie, og det er af afgørende betydning, at landets vandværker har de bedste forudsætninger for kontinuerligt at fremme den grønne omstilling og derved sikre de gode løsninger for at bevare vores rene drikkevand. Hver dag er dét vores hovedfokus som brancheorganisation for vores godt 1.700 vandværksmedlemmer og mere end 300 virksomhedsmedlemmer, som både er lokale, nationale og internationale virksomheder. Nu har du mulighed for at blive en del af holdet som vores nye medlemsservicekoordinator.

Din rolle er uundværlig for både dine kommende kolleger og alle Danske Vandværkers medlemmer. Du sørger for opdateringer af vores medlemsdatabase og andre relaterbare databaser, du tager godt imod vores gæster, også dem, som ringer, du får pakket og sendt, når der er bestillinger af vores produkter på vores webshop, og så er du også den, der ofte vil blive spurgt om at løfte de ad hoc-opgaver, som altid opstår i en lille organisation, og som er nødvendige for, at alle hjulene kører rundt.

Danske Vandværker er en lille organisation på ca. 20 kompetente ansatte, med et miljø, der præges af høj faglig viden og indsigt og med stor lyst og vilje til samt nysgerrighed på at hjælpe hinanden og vidensdele.

Vi søger en kollega, der kan tage et selvstændigt ansvar og har en serviceminded tilgang i sit DNA. Vi søger en, som både er struktureret og systematisk, og som har gode administrative kompetencer.

Læs mere om Danske Vandværker og stillingen som medlemsservicekoordinator i job- og personprofilen lige her.

Kontakt gerne økonomichef Michael Hovmand på tlf. 56 13 03 37 eller chefkonsulent i Genitor Mia Hvilshøj på tlf. 22 45 15 76 for at høre mere.

Ansøgningsfristen er søndag den 5. marts 2023.

Forventet tiltrædelse er den 1. maj 2023.