Gå til indhold

Pensions- og sundhedsordning

Med en pensions- og sundhedsordning sikrer du dine medarbejdere både nu og i fremtiden.

Sikkerhed for dine medarbejdere

AP Pension

AP Pension er Danmarks femte største kommercielle pensionsselskab, kundejet og over 100 år gammelt.

Selskabet forvalter mere end 160 mia. kroner og har mere end 450.000 kunder.

PensionsSelskabet Pension & Health Care Services er specialiseret i rådgivning om AP Pensions produkter og yder landsdækkende service.

Pensionsordningen sikrer forebyggelse, sundhedsforsikring, sikkerhed ved sygdom og død samt en opsparing.

Med en pensions- og sundhedsordning gennem Danske Vandværkers rammeaftale med Pensionsselskabet | Pension & Helth Care Services sikrer du dine medarbejdere både nu og i fremtiden.

Kontakt Stig Wetterstrøm på 20 90 43 20 eller dvv@pensionsselskabet.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om ordningen.

Ordningen består af tre elementer:

Forebyggelse

Gratis adgang til helbredsvejledning

 

Er nærmere beskrevet her: https://www.appension.dk/privat/ap-care/ og her: https://www.skandia.dk/sund-og-rask/helbredsvejledning/

Sundhedsforsikring

Sundhedsforsikringen tilbyder dig hjælp til for eksempel behandlinger hos kiropraktor, akupunktør eller ved en operation, uden at du selv skal lægge penge ud.

 

Du kan selv vælge din behandler, og du behøver ikke at afgive helbredsoplysninger for at få del i aftalen.

Firmapension

Firmapensionen inkluderer en fleksibel opsparing, hvor du selv vælger, hvordan den skal investeres og hvor høj en risiko, du ønsker at tage.

 

Bliver du syg, kan du efter tre måneder også få udbetalt en pension som erstatning for en del af din løn, og går det rigtig galt, er der selvfølgelig en opsparing kombineret med økonomisk sikkerhed ved kritisk sygdom og død.

Adgang for medlemmer

Pensionordningen er enkel og fleksibel, og den kan administreres gennem diverse lønsystemer og følger de generelle vilkår på markedet.

Det eneste krav for at komme med i ordningen er, at dit vandværk er medlem af Danske Vandværker, og at du etablerer en pensionsaftale for fremtidigt ansatte.

Indbetalingen bør udgøre i alt 12% af lønnen, men skal i løbet af en årrække mindst udgøre 5% af lønnen + sundhedsforsikring.