Cookie- og privatlivspolitik

Udgiver af danskevv.dk

Denne hjemmeside ejes og publiceres af:

 

Danske Vandværker

Solrød Center 20C, 1. sal

2680 Solrød Strand

Telefon: 59 14 42 42

E-mail: info@danskevv.dk

 

Introduktion

Når du besøger danskevv.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Danskevv.dk anvender cookies. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik.

 

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning til hvordan du gør: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at danskevv.dk ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Ud over Danske Vandværkers egne cookies indeholder hjemmesiden også cookies fra tredjeparter, idet vi løbende indsamler anonymiseret statistik gennem Google Analytics for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.

 

Cookies er sat til at slette sig selv efter 30 dage, men de fornyes ved hvert besøg.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter danskevv.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller foretager et køb via hjemmesiden.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for oplysninger om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb af varer i butikken med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, til at registrere dine køb og betalinger, samt til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Personoplysningerne registreres hos Danske Vandværker og opbevares i fem år, hvorefter de bliver slettet.

 

Videregivelse af oplysninger

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

 

Vi benytter SolidIT som dataansvarlig til opbevaring og behandling af data. De behandler udelukkende oplysninger på Danske Vandværkers vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Indsigt og klager

Som registreret hos Danske Vandværker har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@danskevv.dk.

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@danskevv.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Datatilsynet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Cookie- og privatlivspolitikken er senest opdateret den 11. januar 2017

Publiceringsdato: 11/01 2017