Gå til indhold

Betingelser ved brug af webshop

Levering

Danske Vandværker sender normalt bestilte varer inden for 6 hverdage.  

Varer sendes med PostNord til gældende portotakster. Varer leveres udelukkende i Danmark. 

Fortrydelsesret 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du modtager din vare. 

Består varen af flere partier eller dele, som er bestilt samlet, men bliver leveret i partier, udløber  fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb.  

Du skal skrive til os på info@danskevv.dk. I mailen skal du tydeligt informere os om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen uden samtidig at informere os om dette. 

Returnering 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har informeret os om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med, at varen sendes retur. 

Du er også ansvarlig for at varen opbevares forsvarligt fra det tidspunkt varen bliver leveret til dig. 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres. Det gælder varer med særtryk – f.eks. navneskilte.  

Varer undtaget fortrydelsesretten 

Følgende varetyper er ikke omfattet af fortrydelsesretten – varer som er fremstillet efter kundens specifikationer og som har fået et virksomhedsmæssigt unikt udtryk: 

  • Flag med vandværkstryk
  • Navneskilte. 

Varens stand, når du sender den retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt.  

Det betyder, at når du fortryder dit køb, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækker vi det fra købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din information om, at du har besluttet at fortryde dit køb.

Vi tilbagebetaler med samme betalingsmiddel, som du brugte, da du købte, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for, at du har returneret varen. 

Hvis du fortryder købet, skal du sende varen til

Danske Vandværker 

Solrød Center 20 C, 1. sal 

2680 Solrød Strand 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamationsret 

Hvis du finder en mangel på varen, er du omfattet af købelovens regler om mangler. 

Når du køber varer i vores butik, har du 1 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, byttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået på grund af, at du har brugt varen fejlagtigt, eller at du på anden måde er skyld i, at varen er blevet beskadiget. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Varen sendes til

Danske Vandværker 

Solrød Center 20 C, 1. sal 

2680 Solrød Strand 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du skrive til os på info@danskevv.dk. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du klage til relevante nævn på området, hvis betingelserne herfor er opfyldt. 

Særlige vilkår 

Handelsbetingelserne er gældende, medmindre andet oplyses ved køb eller bestilling. 

Navnlig ved mindre arrangementer eller rejser kan der forekomme ændringer ved for eksempel betalingsfrist eller -måde. Vilkårene vil dog fremstå klart og tydeligt ved køb eller bestilling af varen eller ydelsen.