Gå til indhold
Bestyrelsesarbejde - kodeks

Skab effektive bestyrelsesmøder

Deltag i webinaret og få inspiration og værktøjer til at sikre de bedste bestyrelsesmøder, som giver et godt samspil i bestyrelsen, og sætter alles kompetencer og viden i spil.

Du får for eksempel enkle værktøjer til at kvalitetssikre bestyrelsesarbejdet gennem en simpel evaluering af bestyrelsesarbejdet. Du får også svar på spørgsmål som, hvordan I som bestyrelse kan medvirke til fremtidig rekruttering af kommende bestyrelsesmedlemmer? Og hvordan I får flere til at interessere sig for vandværkets arbejde.

Generelt

Bestyrelsens arbejde i vandværket skal skabe størst mulig værdi for forbrugerne. Derfor er det vigtigt, at der arbejdes med afsæt i det mål at skabe ”et godt bestyrelsesarbejde gennem det bedste samarbejde og med fokus på kompetencer og med respekt for andelsmodellen.

På webinaret får du indblik i og konkrete værktøjer til, hvordan I får de mest værdiskabende bestyrelsesmøder og det bedste bestyrelsesarbejde gennem evaluering og kompetenceudvikling, som passer til netop jeres vandværk.

Udbytte

Når du deltager, får du konkrete værktøjer til, hvordan bestyrelsen kan udvikle bestyrelsesarbejdet med afsæt i evaluering og med fokus på kompetencer, som passer til vandværkets ønsker til udvikling. Webinaret vil være en blanding af oplæg, eksempler og drøftelser. Under webinaret kan der stilles spørgsmål både mundtlig og i chatten.

Målgruppe

Kurset henvender sig til bestyrelsesmedlemmer i såvel små som større vandværker, der ønsker at få skabt det bedste bestyrelsesarbejde til fordel for vandværket og dets forbrugere.

Indhold

På webinaret gennemgår vi:

  • Hvordan skabes de bedste bestyrelsesmøder i vandværket?
  • Hvordan evaluerer bestyrelsen arbejdet og skaber udvikling?
  • Bestyrelsens samlede kompetencer i forhold til vandværkets udvikling
  • Hvordan sikrer bestyrelsen den fremtidige rekruttering til bestyrelsen i vandværket?

Underviser

Ulrikka Brændgaard Nissen

Ulrikka Brændgaard Nissen

Underviser i bestyrelsesarbejde hos bl.a. hos Danske Vandværker Økonomisk/juridisk baggrund suppleret med bl.a.  efteruddannelse i bestyrelsesarbejde og procesfacilitering.

Relaterede emner

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Udgivet 27. maj. 2024