Gå til indhold

Hvordan sikrer vi lokalt vand i fremtiden?

Landdistrikternes Fællesråd og Regional Udvikling i Region Midtjylland inviterer til webinar om, hvordan vi sikrer fremtidens vand i landdistrikterne. 

Tilmelding foregår via Landdistrikternes Fællesråd hjemmeside – Klik her for tilmelding

I Danmark er vi så heldige, at vi drikker grundvand direkte fra hanen. Men vandressourcerne er under pres på grund af forurening og et øget vandforbrug.

Flere lokale vandværker drejer nøglen. Det betyder, at vandet ofte skal ligge længere tid i rørene for at kunne nå ud til de små landsbyer.

Så hvordan sikrer vi rent drikkevand i fremtiden? Og hvilke fordele og ulemper er der ved lokale vandværker? Hvad betyder det for lokalsamfundet? Dette sætter vi fokus på i dette webinar, hvor vi har inviteret Aabybro Vand til at fortælle om deres projekt med skovrejsning for at sikre fremtidens rene drikkevand og Danske Vandværker til at holde oplæg for jer om lokaldemokrati og bestyrelsesarbejde.

Afslutningsvist har vi inviteret to eksperter i vand til at komme med deres kommentarer, inputs og spørgsmål til dagens oplæg.

BEMÆRK: Webinaret bliver optaget og efterfølgende delt på Region Midtjyllands landsbyviden.dk og Landdistrikternes Fællesråds platforme.

Tilmelding

Læs det fulde program og tilmeld dig via Landdistrikternes Fællesråd hjemmeside, det er gratis at deltage.
Program og tilmelding klik her

Udgivet 16. jun. 2024