Gå til indhold
Økonomi, kursus

Forstå ny bekendtgørelse om markedsmæssighed

Leverer dit vandværk over 200.000 kubikmeter vand om året? Så skal du være opmærksom på nye regler, der kræver indberetning om markedsmæssighed inden 1. oktober 2024.

Og hvad betyder det så?

Grundlæggende handler det om, at du skal bevise, at vandværket handler på markedsvilkår, når der købes varer og ydelser. Dette bevises ved at indsende dokumentation til Vandsektortilsynet, for de handler, der er foretaget i årets løb. 

Det er vigtigt, at du orienterer dig om de nye regler, hvis dit vandværk leverer mere end 200.000 kubikmeter om året. På dette webinar vil vi fortælle om reglerne og hvad det kræver af dig, for at opfylde de nye krav. 

Danske Vandværker guider dig igennem de nødvendige skridt, der skal til for at komme i mål med den første indberetning. Vi gennemgår både hvilken form, der skal indberettes i og hvordan det gøres i praksis. 

Udbytte

Kurset giver dig en gennemgang af den form, der skal indberettes til Vandsektortilsynet, så du er klar til at indberette inden 1. oktober 2024. 

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der er ansvarlig for at indberette data til Vandsektortilsynet, og er relevant for alle vandværker, der leverer over 200.000 kubikmeter om året.  

Indhold

På kurset gennemgår vi: 

  • Indberetning af markedsmæssighed til Vandsektortilsynet; Hvad, hvor og hvordan? 

Underviser 

Camilla Kjær Henningsen

Juridisk Rådgiver, Danske Vandværker

Relaterede emner

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Ved webinarer 

Det er en rigtig god idé at se vores webinarer sammen med resten af vandværkets bestyrelse, men HUSK at tilmelde alle, der deltager fra jeres vandværk. På den måde hjælper I os med at opretholde den lave pris på vores webinarer – til glæde for alle vores medlemmer – inklusiv jer selv. 
Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette. 
 

Udgivet 20. jul. 2024