Gå til indhold

Er I sikret imod hackerangreb?

På webinaret bliver I klædt på til hvordan I sikrer jeres it-systemer og beskytter jeres data og netværk, samt hvordan I håndterer konkrete brist i sikkerheden.

Er I forberedte, hvis jeres it-systemer går ned? Har I en it-beredskabsplan?

Hvad er en hacker? – hvilke typer hackere findes der -og hvad motiverer dem? Ikke alle hacker typer er ens – nogle bliver motiveret at stjæle penge, andre ønsker at lave ballade. Få styr på galleriet og de forskelle hacker typer.

Derfor er vandforsyningen -også- et mål for hackerne. En medarbejder klikker på et link og lige pludselig er computeren ramt af virus – hvordan sikre du at hackerne ikke kan ramme vigtige data… eller selve forsyningen og hvilke data skal vi passe særligt godt på?

Få et konkret indblik i hvordan en professionel hacker arbejder og hvordan du med lidt planlægning kan stoppe (eller reducere) følgerne af et uønsket besøg- også selv om du ikke har et kæmpe budget til IT-sikkerhed.

Undervisningen vil komme med en lang række vigtige råd og tiltag, og bygge på underviserens mere end 15 års praktiske erfaring.

Udbytte

Formålet er at give kursisten viden om de cybertrusler, som vandværket kan stå overfor, samt give kursisten værktøjer til at imødegå trusler, som der kan arbejdes videre med hjemme på vandværket.

Målgruppe

Kurset henvender sig til den eller de på vandværket, der har ansvar for vandværkets it, og til dem som ville skulle involveres, hvis der sker et sikkerhedsbrist.

Indhold

På kurset gennemgår vi:

  • Hvilke trusler kan vandværket stå overfor
  • Hvordan man imødekommer trusler
  • Skabelon til en it-beredskabsplan
  • God it-adfærd

Underviser

Michael Lentge Andersen

Derant ApSrnCybersikkerhed · IT-rådgivning · Netværkssupport

Relaterede emner

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Udgivet 25. sep. 2023