Gå til indhold

Brug e-Boks med afsæt i forbrugernes adresser

Deltag i webinaret og hør om, hvordan I kan bruge e-Boks, så forbrugere f.eks. kan betale regninger, indberette aflæsninger eller modtage varslinger.

Nu er det blevet let for vandværker at bruge e-Boks. Tidligere skulle man kende forbrugernes CPR-nummer for at sende et dokument i e-Boks, men den forhindring er nu blevet fjernet. Vandværkerne kan nu sende billigt og sikkert via e-Boks – kun ved at bruge forbrugerens navn og adresse.  

På webinaret lærer du, hvordan du kan sende digitale dokumenter via e-Boks – udelukkende ved at bruge forbrugernes navne og adresser. Det er både omkostningseffektivt og miljøvenligt for jer. 
 
e-Boks har også lanceret “handling på dokument”, som betyder, at brugerne af e-Boks-kan klikke sig igennem forskellige typer af handlinger, f.eks. betaling af en regning, indberette forbrug, afgive et samtykke eller booke en kalendertid. Det hører du mere om på webinaret.  

e-Boks har også udviklet en varslingsservice, hvor I via e-Boks kan varsle forbrugerne om planlagte eller uplanlagte nedbrud. 
 
Tiltagene, som e-Boks tilbyder, er udviklet i samarbejde med forsyningsbranchen. 

Udbytte

Webinaret giver indblik i de nye muligheder i e-Boks, og du får et lille kig ind i, hvad fremtiden kan byde på. Du får også inspiration til, hvordan I kan løfte jeres kommunikation over på en sikker og troværdig platform, der giver høje læserater og stor brugertilfredshed. 
 
Webinaret giver også overblik over de løsninger, der passer bedst til jeres vandværk.  

Målgruppe

Webinaret henvender sig til alle, der enten arbejder med kommunikation, digitalisering, kundeservice, økonomi eller miljøtiltag i det daglige. 

Indhold

På webinaret gennemgår vi: 

  • Introduktion til e-Boks: Hvad er e-Boks i dag og i fremtiden? 
  • Hvad betyder det, at e-Boks vil være noget for forsyningsbranchen? 
  • e-Boks uden CPR-numre: Hvordan kommunikerer I uden CPR-numre, og hvordan virker det? 
  • Lempelse i e-Boks’ krav om samtykke til at sende i e-Boks 
  • Handlinger på dokumenter i e-Boks: Hvordan virker det, og hvordan kan det benyttes? 
  • e-Boks varslingsservice: Hvem kan I ramme med jeres kommunikation, og hvordan? 

Underviser  

Kim Konstantin Sølbeck 

Vækstdirektør i e-Boks 

Relaterede emner

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Udgivet 08. jun. 2023