Gå til indhold
Vandværkets vedtægter

Bliv klogere på regulativet

Få en grundig introduktion til regulativet og bliv klogere på det arbejde, der ligger bagved, samt hvordan det kan bruges.

Vandværker benytter deres regulativer dagligt, også selvom de ikke er bevidste om det. Regulativet er leveringsbetingelserne for forbrugerne og derfor er det vigtigt at have nøje kendskab til eget regulativ og at det holdes tidssvarende – både at kunne vejlede forbrugerne, men også for at undgå tvister og i sidste ende løse dem.

Udbytte

Formålet med dette webinar er at give dig en grundlæggende viden om de juridiske rammer og udfordringer, man som vandværk støder på i forbindelse med regulativet.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der er forholdsvis ny i vandværkets bestyrelse eller til dig som ønsker at få genopfrisket regulativets opbygning, indhold og benyttelse.

Indhold

På kurset gennemgår vi:

  • Formålet med regulativet
  • Opbygningen af regulativet
  • Indholdet
  • Bestyrelsesarbejdet bag regulativet
  • Nogle typiske konflikter relevante for regulativet
  • Enkelte af jeres nuværende problemstillinger

Underviser

Mickey Kærsgaard Nielsen

Mickey Kærsgaard Nielsen

Juridisk rådgiver hos Danske Vandværker. Uddannet jurist og har en baggrund med rådgivning.

Relaterede emner

Det er en rigtig god idé at se vores webinarer sammen med resten af vandværkets bestyrelse, men HUSK at tilmelde alle, der deltager fra jeres vandværk. På den måde hjælper I os med at opretholde den lave pris på vores webinarer – til glæde for alle vores medlemmer – inklusiv jer selv.
Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Udgivet 26. maj. 2024