Gå til indhold

BetterBoard – et værktøj til bestyrelsen

Få en gennemgang af BetterBoard – en online bestyrelsesportal, som organiserer møder, referater og opbevaring af dokumenter og skaber mere tid til jeres bestyrelsesarbejde.

På webinaret vises en grundig gennemgang af funktionerne i bestyrelsesportalen, BetterBoard, hvor hovedvægten ligger på de punkter hvor bestyrelse og administration sparer mest tid; og få mulighed for at stille spørgsmål både undervejs og efterfølgende.
Bliv dus med en af markedets mest intuitive platforme til bestyrelser, som er utrolig let at navigere i, og som ikke kræver nogen form for installation, for at du kan komme i gang med arbejdet.


Få indblik i hvordan du kan strukturere og organisere alt omkring bestyrelsens arbejde i vandværket, og hvordan du opbygger en mappestruktur til jeres følsomme og vigtige dokumenter. Se hvor enkelt det er for nye bestyrelsesmedlemmer at sætte sig ind i vandværkets historik via deres adgang til mødereferater og søgning i alt indhold på portalen. 

Udbytte

Efter webinaret har du fået en grundig introduktion til, hvordan en bestyrelsesportal kan hjælpe dig og din bestyrelse i bestyrelsesarbejdet, og hvorfor du aldrig mere skal lede efter referater eller andre af vandværkets gemte dokumenter.
Samtidigt har du set, hvordan en e-signaturløsning, simpelt og hurtigt, strukturerer underskriftsprocesser på referater, ansøgninger, regnskaber og andre dokumenter som kræver underskrift. 

Målgruppe

Webinaret henvender sig til bestyrelsesmedlemmer, ledelse og ansatte på vandværket.

Indhold

Vi gennemgår blandt andet følgende:

  • Hvordan du opretter, afvikler og skriver referat fra et møde
  • Hvordan du med tre klik opretter en mødebog med alt mødeindhold samlet i én fil
  • Hvordan du opretter arbejdsrum til eksempelvis udvalgsarbejde
  • Hvordan du med to klik opretter mapper til opbevaring af rapporter, regnskaber, ansøgninger, tilladelser, projektdokumenter og meget, meget mere
  • Hvordan du kan søge på tværs af alt indhold på portalen

Undervisere
Thomas Schlüter, BetterBoard, Sales Executive
Lars Horshauge, BetterBoard, Sales Executive

Undervisere

Thomas Schlüter

BetterBoard, Sales Executiv

Lars Horshauge

BetterBoard, Sales Executive

Relaterede emner

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med webinaret kan blive optaget video til brug for Danske Vandværkers kommunikationskanaler. Ved tilmelding samtykkes til deltagelse i dette.

Udgivet 14. jun. 2024