Messer til og for fagfolk 

Kom med til messe i Aars 24. marts
kl. 9.00-16.00

Vi slår dørene op for en kæmpe vandværksmesse fredag den 24. marts

Danske Vandværker har fornøjelsen af at byde velkommen til den største og mest inspirerende messe til dato. Der kommer flere udstillere på messen end sidste år, og derfor har du alletiders mulighed for at falde i snak med lige præcis den leverandør, der er relevant for dig. Samtidig står udstillerne klar på Blå Scene til at holde spændende foredrag og give masser af inspiration. Som sædvanlig er der gode muligheder for at møde kolleger fra andre vandværker og branchen. 

Måske til en snak, mens I kigger på LEGO-modellen Waterville, som er udstillet på messen. På messen kan du også møde vores nye landsformand i Danske Vandværker, Per Roth, og medarbejdere i Danske Vandværkers sekretariat. Samtidig kan du deltage i en konkurrence om en stor købmandskurv med vin og andre lækkerier. Bemærk at du skal være tilstede i hallen kl. 15.00 for at få mulighed for at vinde kurven. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en faglig og spændende dag.

Se LEGO-modellen Waterville
Repræsentanter fra Danmark tog Waterville med på vandtopmøde i Det Hvide Hus i 2016, og også her gav Waterville anledning til mange gode samtaler. I Det Hvide Hus spurgte amerikanerne nysgerrigt ind til LEGO-modellen, fordi den viser, hvordan den danske vandsektor fungerer. Waterville blev brugt til at demonstrere de løsninger, som kan hjælpe USA med at imødegå deres udfordringer på vandområd.

Program

Kl. 8-9.00: Morgenbuffet (kræver forudbestilling)
Kl. 9.30-14.50 Foredrag (gratis - særskilt tilmelding er ikke nødvendig)
Kl. 12-13.30 Frokost (kræver forudbestilling)

LÆS MESSE KATALOGET HER

HUSK - HUSK - HUSK klokken 15.00 trækker vi lod om 2 store præmiekurve blandt de deltagere, som er i hallen.

Messen afholdes

Messecenter Vesthimmerland
Messevej 1, 9600 Aars.
Telefon: +45 98 62 48 00

Gratis parkering!