Arrangementer

Tilbage til forrige side

Hygiejnekursus - Håndværker

Dato: 31-05-2017
Region: Danske Vandværker

Tilmeldingsfristen er udløbet

Sted

Hotel Falster
Skovalléen 19
4800 Nykøbing F
Tlf: 54859393
www.hotel-falster.dk

Forplejning

Ja

Underviser:

Niels Grann, Danske Vandværker;

Tid

Kl. 07:45 - 16:00

Tilmeldingsfrist

19-04-2017

Max antal deltagere

10

Ansvarlig

Niels Grann, Danske Vandværker

Deltagerliste

Mere info

Tag med på Danske Vandværkers en-dags hygiejnekursus for håndværkere og få styr på, hvordan du bidrager til, at vandforsyningen mindsker risikoen for forurening. 

Formål 

På kurset får du en kort introduktion til mikroorganismer og bakterier, og hvordan de lever i drikkevandssystemer.

Kurset fokuserer på, hvordan du som håndværker via bedre hygiejne og øget omtanke, kan bidrage til at reducere risikoen for forurening i vandforsyningen. Du får en række eksempler – både de gode og de mindre gode – som illustrerer, hvordan du kan bidrage til bedre hygiejne.

Du får også styr på hvad hygiejnezoner er og anbefalinger til regler om hygiejneforhold, når du arbejder ved boringer, på vandværket og i ledningsnettet. Anbefalingerne er eksempelvis, hvordan du opbevarer reservedele og værktøj.

Endelig gennemsås konsekvenserne ved en forurening, som både koster mange penge, tid og giver dårlig PR. I værste fald kan en forurening medføre alvorlige sygdomme hos forbrugere.

Målgruppe

Kurset henvender sig til håndværkere for eksempel VVS’ere, graveentreprenører og elektrikere.

Kurset er ikke tilstrækkeligt, hvis du er driftsansvarlig på en vandforsyning – så skal du gennemføre 2 dags hygiejnekurset eller selvstudieforløbet.

Deltagerbevis

Alle kursister, der deltager i kurset fra start til slut, får udleveret et deltagerbevis.

Undervisning

En-dagskursus.
Morgenmad fra kl. 7.45.

Undervisning fra kl. 8.30-16.00.

Kursusmateriale

·        Kompendium: Elementær vandværkshygiejne

·        Love, bekendtgørelser og vejledninger.

Du får udleveret kursusmateriale med den gennemgåede teori, emner og anbefalinger.

 

Forplejning 

Kurset gennemføres som en-dagskursus med fuld forplejning. 

Tilbage til forrige side